Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnat

känner mig lugn

ni formats har

av budskap, värderingar, samtal

nått fram

i egen hamn





Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-01 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen