Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig

jag avskyr det
jag hatar att ha en så stor del av min självkänsla
upphängd på en enda person
det är ett fragilt system
påverkat alldeles för lätt
av små förändringar

det känns som det var år sen du tittade på mig
på bara mig
det är nog en dag
eller två
men mitt inre skriker
se mig
se mig

och jag kollar inte på dig för jag vägrar
vägrar tråna
se mig
vägrar älska
rör mig
vägrar våga
kyss mig

så nu sitter jag här
och analyserar varje blick
varje ord
varje tystnad
kommer med bortförklaringar
skäms över att jag bryr mig så mycket
allt medan
mitt inre

skriker
viskar
gråter

SE MIG RÖR MIG KYSS MIG

snälla




Fri vers av eliza
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-02 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza