Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinaasappel II (rekursion)

läs igenom dina tankar igen
och igen
tänkte du likadant
att du gjorde
känns det som du är fast i en oändlig loop
att det gör

för du är samma person
visare - kanske
mer erfaren - förhoppningsvis
exakt exakt lika dum - ja

och du sitter här igen
med tårar i ögonen och fingrar på tangenterna
och skriver förgäves om att allt händer igen och igen
som du gjort så många gånger förut




Fri vers av eliza
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-02 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza