Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikt en het en...

En lätt börda är
av stor vikt för den som har
en lång väg att gå...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-02 11:12



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Klokt och klurigt skrivet!
2014-04-02

  ULJO
Så klurig du är
2014-04-02

  Lars Hedlin
JA så sant ;) Bra där!
2014-04-02

    Dan Myrbeck
Mycket bra! Föreslår att du flyttar
den till Aforism.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt