Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famlar

Mig vill göra andra till lags
Mig vill lyckas med sig själv
Mig vill vara som alla andra
Mig tycker att det blåser hårda vindar
Mig vill ha en kram
Mig avvisas
Mig avvisar sig själv

Mig har inte längre lust med det vackra
Mig ser inte vägen som en gång glittrade
Mig har tappat tråden
Mig vill inte längre
Mig sover trött
Mig kanske vaknar
kanske vaknar




Fri vers (Fri form) av linlugg
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-02 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg