Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet sen kvalet

Partiernas bästa sidor visas
allt vad de gör det prisas
medhjälpare in leasas...

Folket bjuds in till kaffe och kaka
får även på valpratet smaka
bjuds in till valvaka...

Orden lägger sig i drömläge om livet
tänk, vi skall få allt detta oss givet
bättre vård, skola, pengar över efter skatt
detta lovas oss igen i klivet
och man tänker efter
inget att ta för givet...

För som sist blir det väl på något håll
stor eller liten brist för ingen av dem
behöver ju hålla ord, det enda
som är sant och visst
något som egentligen
känns så trist...




Prosa (100-ordare) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-02 12:00



Bookmark and Share


  Palett
Bra bild ur verkligheten !
2014-04-02

  ULJO
Klockrent skrivet
2014-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...så sant...bra skrivet...
2014-04-02

  Lars Hedlin
Bra framfört !
2014-04-02

    Dan Myrbeck
Ibland blir valvaka
istället likvaka!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt