Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There Always 2 Sides Of 1 Story!!!...


Försöker svartmåla mig med din svarta tunga

Men det går inte för jag har redan rödmålat dig




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-03-23 20:35



Bookmark and Share


    BrokenHearted
aj...ont...

du blir bara duktigare å duktigare ju! SKRIV!:)
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka