Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Jag hungrar
Du är brödet
Jag dricker vinet
ditt blod
Innanför kroppens hölje
finns ett enda
hjärtslag
Vi har stämt möte
bakom stjäärntecknen
som ristades
på våra pannor
Endast en sekund
att älska
att leva




Fri vers av snoffea
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snoffea