Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År 0 bakom Källardrömmen i hissen framåt Maj

Xoom Messaja Lyckligkris Bakomframme.
Livet är en dröm som ett UfO vaknar i en Galax
som inte existerar.
Du är sen.
Sen är nu.
Blåsorkesterkatarrhsis.
Gitarrministeriet.
1365.
En skymning full av sorg & Pest och dans
skitsnack!
Truckjuck.
Birromagnatien.
Poesi från avd 2 på psykh USÖ örebro.
Ikväll... Jag som skriver detta.
Bättre här.
Än där bland Er.
Ni underliga uppfuckade pliktvildar..
Ha de bra.
hej Då.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Natural Born Word & Light Killer
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natural Born Word & Light Killer
Natural Born Word & Light Killer