Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej


OK

Skit på dej.. Skyll dej själv HetsKo
nsumenth!¡®.




Bunden vers (Hexameter) av Natural Born Word & Light Killer
Läst 371 gånger
Publicerad 2014-04-02 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natural Born Word & Light Killer
Natural Born Word & Light Killer