Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

Hårda bett präglar marken


frosten

häller ut sin sista arsenal

av spikar


ett hopmejslat svek

för oss

att undvika.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-04-02 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon