Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råd till en sökare...


de två jagen...


Jaget med kläder på
det jag ni känner
älskat av några
omtyckt av en del
likgiltigt för många
tidvis hatat

hat kräver energi
flertalet spar energi
hatenergi kostar
likgiltighet är billigare

det nakna jaget-
ångestjaget
jaget som letat
krafsat med såriga händer
efter trygghet
efter ändlös kärlek
-som natten igenom
livet igenom
har sökt, söker, fortsatt söker...

ej inför någon
vågade detta jag
- visa sin nakenhet

de två jagen sökte sig fram
från famn till famn
men mammafamn, pappafamn
fann de ej...

Deras kärleksfamn ersattes aldrig!

Råd; fortsätt söka
du nakna jag visa dig
- älska och du blir älskad

Ett livets perpetuum mobile





Fri vers av ew
Läst 177 gånger
Publicerad 2014-10-26 14:45



Bookmark and Share


  Fjäderpennan
Så bra förmedlat om ångestens kärna och ursprung.....
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ew