Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där månen ler ditt namn

jag vill resa


jag kan inte tala om ont och gott
jag kan ligga

nära ditt bröst
nära allt som är du

kärlekens roulette
är det så,

en gång skall vi gå
men våren är len

upp till trädet
vidare till din

stjärna som är du
där månen ler ditt namn.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén