Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han litar på mig

Han litar på mig
Jag har inget att oroa mig för
Han litar på mig
Det gör mig så lycklig!
Jag kan faktiskt göra något!
Allt ljus som jag vill sprida
får jag sprida
Den verklighet som sover
kan vi väcka tillsammans
väcka till liv
liv som lyser som morgonens ljus i skärgården
som växer som vildblommorna
vattnas av regnet
uppmuntras av solen
Han kommer att växa
med genuin styrka
med svaghetens styrka bland Gud och vänner
med den kärlek som aldrig dör ut
Tillsammans får vi drömma
de drömmar som framtiden viskar till oss
och med svaga ben
gå ut i friska luften
på vacker mark
mot det mål som finns i våra hjärtan




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-03 23:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant- Han litar på dig.....och mig....


2014-05-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert diktat

det ter sig dock naturligt att han litar på dig, hur skulle någon ej så kunna göra?
2014-04-17

    ej medlem längre
En kärleksdikt som är förträfflig.

" liv som lyser som morgonens ljus i skärgården
som växer som vildblommorna
vattnas av regnet "

Vackert så in i norden. Mycket fin text*
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid