Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 kvadratmeter av ensamhet

Där utanför finns en värld,
En stad,
En människa.
Jag ser dem inte,
jag förnimmer dem bara genom de tecken de så generöst delar med sig av.
Dagstidningen, en hög av väl nötta foton samt minnen av hur din röst lät och hur en sommar kändes.

Där utanför finns,
Tillit,
Tillsammans,
Tro.
Värmen av en hand i min,
Känslan av en vänskap.

Här finns en brits som är väggfast
och fyra blekgula väggar.
9 kvadratmeter av ensamhet.

En kista som vilar under de många val jag gjorde som tog mig hit och de val jag gör som håller mig kvar.




Prosa (100-ordare) av tomas nannesandberg
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-04 21:12



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
En stark text, viktig.
2014-04-13

  Annie b'larsson VIP
Skicka in den!!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg