Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på en ö nära ekvatorn..


Händelser under en promenad.

När vi gick i sanden långt söderut
kunde hon snubbla över en grästuva.

Det fanns inget gräs på den sandstranden.
Bara minnet av tuvor hemmavid.

Det hände, att vi fick plocka upp varandra
där i sanden.

Skrattande, gråtande.

ue.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ulf Ekeram
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 23:01

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram