Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får bara inte hända

.

Tillsammans kan vi vinna,
tillsammans ska vi visa
att spelet bara är ett spel,
att kärlek botar hat,
att våld inte får födas
och att död aldrig kan accepteras
- inte här, inte där, inte då, inte nu, inte sen

Tillsammans måste vi stå upp,
- det räcker nu




Fri vers (Fri form) av Il poeta della luna
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-05 21:39



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ändå hände det. Så tragiskt. Och onödigt. Det får inte hända igen.

<3 GAIS <3

:)
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna