Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lill-Kal har ordets gåva...

Kal frågade Lill-Kal i Väst:
-Pålägg i chark, vad tas ut där mest?
-Hörrö kära far
jag tror väl priset tar
nog matmomsen, en onödig rest!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-06 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt