Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BÖN.


Seagulls








En märklig vind. Den vajar ett skynke i vinden som för att täcka för. Dess ton är dov och mörk. Som när tågen just passerat tunneln och lämnat efter sej det mörka och ogästvänliga kvar.

Hon vill absolut inte stirra in i den, men kan inte låta bli eftersom hon väntar på nästa tåg, men det kommer aldrig något tåg. Aldrig har en människa känt sej så ensam på den där stranden som när denna vind drog över.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-06 10:59



Bookmark and Share


  AndersPetter
Så bra! Du gör oväntade nästan halsbrytande vändningar i perspektiven mellan stroferna. Sant empatiska sista rader, man vill omfamna och trösta.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg