Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

xanor

hon gav mig xanor
när hon hörde mitt hjärta slå
efter en stund gick hon
hjärtslagen följde henne ut
utan att hon förstod att hon fått dem av mig
som gåva




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe