Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashjärtan



äntligen
låter jag mina händer röra vid dig
mina fingertoppar lämnar små glashjärtan på din hud

äntligen
så som
mina händer har längtat efter dig
alla små glashjärtan
visar dig
all den kärlek
jag har burit inom mig

äntligen
får jag visa den
och ger den nu till dig

äntligen
får jag känna
får jag veta
att du också
har saknat och längtat mig

något jag aldrig kunnat tro
har hänt
här i stunden finns
den störta kärlek
jag har känt

när små hjärtan utav glas
vilar mer tryggt än någonsin
på den mannen som jag drömt om
och som nu äntligen är min




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-06 12:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig :)
2014-04-07

  Lars Hedlin
Så fint man blir berörd!
2014-04-06

  Marianne Räf
Verkligt härlig kärlek!

2014-04-06

    ej medlem längre
Så vackert!
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet