Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinnet är stort...

Det censureras ofta sagor i Sweden
och då mest från förr, så görs det ju hela tiden
men allt politikersagt
glöms bort även hur de orden lagt...
inte alls mycke till nytta för individen...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-07 09:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Exakt!
2014-04-10

  ULJO
Bra skriftat
2014-04-07

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-04-07

  lodjuret/seglare VIP
Mäster skräddare var kanske först
men är i orden ej alls som störst
redan tidigt bereds valsen gå
om hur att verkligt breda på
trycket från hjärtats vrå väcker törst
2014-04-07

  cilax VIP
ja, svinet är stort ;)
goda avsikter som kan leda helt fel
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt