Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik en tillgång!

Unika vi föddes
matades och göddes
vägen för oss ströddes...

Vi unika
ville bli lika
de som vandrade förbi...

Vi tog deras fil
föll för deras profil
vi borde behållit vår stil!

För vi alla, i vår skara
är ju alla bäst på att vara
oss själva så enkelt är det bara!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-07 14:47



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt!
Grattis till Din Dikt
som Fanns i ÖstgötaCorren!
Att Vara eller inte Vara
Du ska Vara som du Alltid Varit
Var Dig Själv...det är Alltid BÄST
/Kram**

2014-04-07

  Lars Hedlin
Alla är vi väl unika!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt