Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ska få stoppa mig nu!


när jag nu börjar förlika mig med
att känslan faktiskt är sann
blir luften lättare att andas
vattenytan kommer närmare
jag tar mig upp
kan fylla lungorna med luft
djupa andetag..

rör mig mot något nytt
tar mig framåt
känslan bär mig
om än på ostadiga ben
tar den mig så sakteliga mot mitt mål
som jag så länge skymtat där bortom

än vet jag inte hur lång vägen är
hur länge benen ska orka
hur länge luften ska räcka

men jag skulle göra det om och om igen
för jag är på väg till dig
mitt mål är du
inget ska få stoppa mig
för jag vet vad jag vill

nej inget ska få stoppa mig nu!




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-07 22:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt ;) kram
2014-04-08

    ej medlem längre
Hoppfull!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet