Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaxholms hamnkrog.


Fönster mot fjärden.

På min favoritkrog finns orkidéer i fönstersmygarna.
Dess blommor ser ut över fjärden,
lutar sedan in mot lokalen
för att berätta, vad de ser,
eller för att undra, vad vi tycker...

Kyska, vitlila, uppmärksamma, förklarande,
verkar de bry sig speciellt om mig,
där jag sitter ensam
med ölglaset och tidningen.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-08 21:25

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram