Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklaringen kom!

En polisman uti Skagen
sa till en tjuv igår intagen:
-Du uppgav fel namn
du heter ju ej Hamn...
-Rätt! Jag var ej mig själv den dagen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 09:33



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra den
2014-04-11

  Lars Hedlin
*ler* Gillas mycket!
2014-04-09

    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2014-04-09

    ADI Nehlin
frambringar leende, tack
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt