Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar inte visdomens ord

Många ledare klappar
ondskan medhårs
låter den kontrollera
och styra till förstörelse
klokhetens mantel
hänger absolut inte
över deras axel..
de har vänt bort sitt
ansikte från "världens ljus"
deras ögon är förblindade
deras öron tilltäppta
ut flödar ord av lögn..
handlingarna talar tydligt
resultaten lyser där de går
rasering följer i deras spår..





mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-07 18:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmel så bra ! BM
2019-08-08

  Bibbi VIP
"Av frukten känner man trädet"
2014-05-08

  byggpoeten
så sant! Bokmärks!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP