Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

jag är inte rädd för det övernaturliga
jag är inte rädd för kriminalitet
jag är inte rädd för djupa vatten
jag är inte rädd för höga höjder
(jag är rädd för höga höjder)
jag är inte rädd för döden
jag är inte rädd för mörker
jag är inte rädd för spindlar
jag är inte rädd för människor

men
jag är rädd för mig själv
rädd att jag ska rucka på stenen som orsakar raset
rädd för att göra fel
rädd att jag ska ta etttvåtre tusen felsteg
felsteg som får mig att längs vägen tappa bort

dig




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon