Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

supervalår

första geten hette Röd

den hade helt tappat sin glöd

 

andra geten hette Blå

den sparka på svaga och så

 

tredje geten var Gul

den tyckte rasism var skitkul

 

fjärde geten den var Rosa

den vill av gubbväldet göra mimosa




Bunden vers (Rim) av Per Blomqvist
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-09 19:30



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
följer dina rader slaviskt. Så: det sista känns minst onödigt.
2014-05-06

  Eva Langrath VIP
Nu förstår jag varför det är så svårt att välja :) i år.
2014-05-03

  Federico Romano
Bra satir Per..
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist