Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen godnattsagor om kärlek

Magnoliaträdet blommar;
var tyst mitt hjärta
våren nalkas.

I natt hörde jag koltrasten
sjunga vid mitt fönster
sedan somnade jag
i min randiga kostym
av ljus och mörker;
var glad mitt hjärta
snart kommer våren
med syrendoft
och tusen godnattsagor
om kärlek.


© Laura Popa 2014

Dikten ingår i diktsamlingen "Som en meditativ chaconne",
Adagio förlag 2012.




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-09 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa