Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:8 & LBCD - limerick

 

En superdiet från Ural
Du äter blott etthundra kcal
de första fem åren
men därefter får en
buffé av en fullvuxen val




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-09 21:54



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt tänkt
2014-04-11

    Dan Myrbeck
Får mej att tänka på dom där
jätteormarna som bara äter
en gång vart tredje år.
Men då sätter dom isig en
hel kanin!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP