Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För er, som gillar: Rim!

Jag hörde någon tala om att de läst
i en tidning poetisk finess är: Rim!
Otroligt roligt att få höra detta!
Och här om dagen hörde jag:
Benny Andersson berätta på
förfrågan om textskrivar-
erbjudande som han gett
till författare om han tycker
att sångtexter skall gå på rim:
-Javisst då sitter de ju sen som
ett jätteklister simsalabim!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-10 08:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Har låten både rim och reson,
så är det bara att ta ton
i en anda av
Ord och även visor!
2014-04-11

    ej medlem längre
Gott på många sätt!
2014-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så.
Rimmade texter är lättare att komma ihåg.
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt