Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utväg det finns ju alltid!

-Trivs du inte i skolan grabben,
sa far till son gav honom labben:
-Då får du väl åka
till Caymanön och språka
så lär du dig nå´t! Ekonomi! Lill-Stabben!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-10 11:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har som ofta funderat över
om det är gott väder i klöver
och vad det då är för slags
om det kan även vara dags
för att en annan det behöver
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt