Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klassisk kärleksförklaring

Jag önskar att tiden stannade varje gång vi höll om varandra
Att vi kunde få ligga slingrade runt varandra i alla evighet
Med dig vill jag starta världskrig, rädda världen och föreviga våra minnen i en bok tjockare än bibeln.

Jag vågar blunda, jag är inte rädd att falla
Nu satsar jag fullt ut, nu får det bära eller brista
Du ska veta att jag tror på dig, jag tror på oss
Vart än vi landar så är jag säker på att det kommer någonting bra ut ur det
Så länge vi har varandra

Dom senaste 4 åren har jag drömt om den här känslan
Att vara på väg till någonting bra, en framtid som är ljus
Du får hela min själ att bli rofylld
Du är min




Fri vers (Fri form) av Jeppe
Läst 359 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-10 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar att läsa!
2014-04-11

  Angel of love
Väldigt vackert skrivet.
2014-04-11

  KattenKin VIP
Underbart!
2014-04-11

  Fem hjärtan VIP
En helt underbar kärleksförklaring!
2014-04-11

  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet!
2014-04-10

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-04-10

  Ninananonia VIP
Mycket fint..
2014-04-10

    ej medlem längre
Dina underbara ord känns mjuka och lena.
2014-04-10

  anits VIP
En underbar kärleksförklaring.
2014-04-10

    ej medlem längre
helt underbart!
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe