Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivövning


Abnorm, fördömd, amorfisk

I

Obeskrivbarheten kravlar.
Slem och sjukdom,
havsdoft, galenskap.
En referens för namn det kostat oss att lära känna.
Andra namn som saknas, kanske måste saknas.

Över vattnet, över huden,
intigheten,
spindlarna.




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 357 gånger
Publicerad 2014-04-11 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson