Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid redo!

Du poet, ett sätt att skriva på
kan du ge mig ett gott bra tips då
jo men visst du
har jag förslag nu
stilart heter det var så god så...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-11 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt