Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tills döden skiljer oss åt.


När kärleken är en värdesak.

En man
med Lewy Body demens
skulle skrivas
in på ett korttidsboende
då han
och hans
fru
renoverade
och anpassade
deras hem
efter mannens
sjukdom
för att underlätta
vardagen.

Vid inskrivningen
på Wilhemsros
korttidsboende
i Jönköping
fick mannen frågor
om allergier
speciella tidningar
TV program
fika tider
men också
frågan
om han hade
med sig
några värdesaker
till hemmet.

Mannen svarade:
"Ja, min fru som sitter här......."





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 744 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-04-11 21:45



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert rörande :)
2021-11-04

  Amari
Vem vill inte höra sånt!
Vackert, mitt hjärta och jag log!
2015-08-16

    ej medlem längre
Vackert äkta <3
2014-12-18

    AgnesKenshin
den största "värdesaken" i världen" o ändå kan människan vara så otroligt oaktsam mot just KÄRLEKEN. Denna texten fick mig verkligen att tänka. Bra!
2014-09-12

  Karin Rosberg
Bra och igenkännande!
2014-04-16

  Ingrid Trolle
Evig kärlek
så fint.
2014-04-15

  Angel of love
Äkta vacker kärlek som hållit hela livet.
2014-04-15

  Linda CH VIP
Sann kärlek!
2014-04-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ett helt underbart svar...jag blir alldeles varm inuti...
2014-04-15

  Eliza-69
Kärleken är härlig
2014-04-12

    Mirm
Så fin påminnelse om det verkliga
2014-04-11

  Ninananonia VIP
:)
2014-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbart. Hjärtat tog ett glädjeskutt.
2014-04-11

    ej medlem längre
Kärlek !


2014-04-11

  Palett
Fin bild ur livet !
2014-04-11

  Angela Bohlin VIP
Vilken gullig text... det finaste vi har är varandra!
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP