Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot det vi inte ser

Låt mig få se dig
följa mig på resan
mot intigheten
där vår blick

inte når fram
till drömmarnas fantasi
med slutna ögon
och halvöppen mun

mot målet som inte finns
där vi tror det är
utan någon helt
annanstans där vi sällan

tittar så noga?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-11 22:09



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Meditativt, mr Mutter!
Sätter igång processer...
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter