Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dag

På grönskande fält leker vind
med blomstrande blåklint och hind
Den tar oss dit hän vi vill
likt känslan i drömmen är din

Se bäcken i dalen går fri
där almarnas tid är förbi
Se barnen som leker tittut
och där tar en resa helt slut

Se kolarens mila i norr
bland bortglömda skogar och snår
Vi tar oss fram till en sjö
och du säger att här vill jag dö

Över daggvåta ängar går vi
där jorden har brukats för liv
Vi sätter oss ner vid en sten
och jag ger min gåva till dig

En dag idag
att minnas för oss
En dag idag
för oss att minnas

På grönskande fält leker vind
med blomstrande blåklint och hind
Den tar oss dit hän vi vill
likt känslan i drömmen är din




Fri vers av M.W
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-12 09:40



Bookmark and Share


  Rebella
Åh helt underbar text..älskar näst sita stycket...där du avviker styckets struktur från de andra i texten...GILLAR det..=) Där budskapet är fri tolkat =)
2014-04-12

  mare VIP
Fin dikt
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

M.W
M.W