Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emigrera från sitt eget Venus


Den ensamstående mamman i blommig klänning, tjuter av besvikelse och önskar att det gick emigrera från sitt eget Venus, då hon nätdejtar en poet som i verkligheten visar sig vara clown på heltid.

Det är inte roligt att ligga med en pajas som aldrig hört talas om Nils Ferlin. Det känns värdelöst att sitta i det romantiska månskenet och dricka rödvin med en analfabet som aldrig klarat en hel mening av Viktor Rydberg.

Mamman försöker desperat bli av med narren, men denne ger inte upp, rimmar seriöst på tupp och blåser upp en kondom som fanfar. Kanske vill hon resa jorden runt i en luftballong?

Hon ylar som en labil varulv, månskenet blinkar till och han drabbas av ett epileptiskt anfall, samtidigt går det hål i kondomballongen och den faller som en misslyckad vers över cirkusen.

_________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-12 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)

2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP