Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör sig minnet påmint (d).


Kom morgondag.

Under natten när pulsen brann i köket och jag låg nedbäddad bland det tolv år gamla duntäcket, önskade jag för första gången på fem månader, att vi
Inte hade reducerats till en.




Fri vers av Ivanovitj
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-04-12 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett