Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta till hjärta

Samhället har murat in
våra hjärtan
bakom miljarder gråa,
"landet-lagom"-lika tegelstenar.

Det är dags
att vi
spränger murarna

kärleken kan
spridas över Sverige

och
människa till människa
kan mötas

hjärta till hjärta

<3 <3 <3 <3




Fri vers av Nolltillhundra
Läst 470 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-13 00:10



Bookmark and Share


    Bellan25
"Samhället har murat in
våra hjärtan"

!

Ja, det är verkligen dags!

2014-05-08

  Ali D VIP
Count me in

Ali
2014-04-15

  Marianne Räf

Så fint! Sprid kärleken över Sverige! :D
2014-04-14

  Hogstedt
Du skriver så lätt och luftigt men ändå med tyngd och allvar.
2014-04-13

    ej medlem längre
Spräng alla murar... Låt våra hjärtan slå sönder de alla...
2014-04-13

    ADI Nehlin
väl skaldat!!!
2014-04-13

    ej medlem längre
Jag hjärta dig:).
2014-04-13

  Ninananonia VIP
:) ja
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nolltillhundra
Nolltillhundra