Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text finns även som en prosa - 100-ordare i den aktuella poesitävlingen.


I Väntans Tider…

 

I himlen vilade jag i Skyddsängelns vita famn

En dag gick hon ut på de himmelska liljefälten

i solnedgången o höll mig stilla i handen

Hos blåste på mig ömt o viskade

Det är dags nu vännen

Någon väntar Dig…

 

Jag satt i hennes hand som en vit duva

Tårar steg i mina ögon

Jag vill inte lämna Dig

Jag älskar Dig

 

Någon längtar efter Dig…

Var inte rädd

Jag kommer alltid att gå två steg bakom Dig

Någon älskar Dig högre än något i himlen

o på Jorden

 

Jag smekte Ängeln ömt

 

Tog sats o flög

 

 

 

 

Jag valde mor

 

 

 

 

 

© Bo Himmelsbåge

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Bo Himmelsbåge
Läst 466 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-13 04:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt Bo - dina ord tar handtag om liv
2014-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Men så vackert...ett ljuvligt sätt att beskriva detta under...
2014-04-15

  Palett
En underbart vacker text !
2014-04-13

  Eva Helene VIP
En djup trygghet vilar här i dina ord. Vackert och tillitsfullt!
2014-04-13

    ej medlem längre
Så fin början på livet, från en ängels famn.
2014-04-13

  Chawa VIP
Underbart ömsint vackert skrivet om vårt första och viktigaste val vi gör inför det stundande livet! Ävenså det käraste... Orden sprider värme i mitt modershjärta!
2014-04-13

  ULJO
Fint skrivet om en skyddsängels betydelse
2014-04-13

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge