Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tupp i frack på olika dejtingsajter




Bäste vän. Jag skriver till er, ty jag har väl aldrig varit med om maken. Folk svävar tyngdlöst omkring i cyberrymden, likt vilsna kosmonauter och skriver som om de vore knarkande grodor.

Bäste vän. Vad är det som hänt med befolkningen på Tellus? Alla tycker och tänker och kränker, utan att ens blinka. Det är rysligt att betrakta spektaklet.

Bäste vän. Jag måste erkänna att jag själv flanerar runt som en tupp i frack på olika dejtingsajter. Jag tycks visst leta efter kärleken, då det nu stundar vårtider.

Bäste vän. Det kanske låter som en kliché, men det var faktiskt bättre förr, ty då var vi osynliga och icke amatörkändisar i den offentliga tvåloperan.

Bäste vän. Ta hand om dig. Jag ska surfa vidare på rymdstoftet. Kanske skriva en dikt. Inte för att jag är poet, men smäktande fågelkvitter får alltid en ensamstående morsa på rygg.


___________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-13 10:16



Bookmark and Share


  Glitr
Träffsäkert och satiriskt som vanligt. Och så sant.
2014-11-02

    ej medlem längre
Hihi!Gillar slutklämmen!
2014-04-13

  gunnnar nylund VIP
Du är F.n i mig riktigt rolig å fyndig i språket. Kör hårt vetja!!!!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP