Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara nu

Vi hamnade här,
på samma plats på jorden
En liten stund i samma tid
Resultatet av slumpens matematik
Men det finns ett glapp
som skaver och förstör
kullkastar allt
och omöjliggör

Det finns inget hopp för oss
Det finns bara nu
Jag tar vad jag kan få
En dag, snart, är det för sent
Så nu kysser jag dig igen
Luktar, känner och smakar
din mjuka hud, så len
Ja, dra i mitt hår!
Bit mig på halsen,
som snart blir spräcklig, öm
och svullen
Bit på mina vader
där det är som mjukast
Gör mig blå och röd!
Gör så att det känns!
Kärlek är det inte tal om
Men vad är det då?
Dina mjuka händer som pressar
så hårt om min hals,
som trycker mitt huvud
ner i madrassen
precis sådär som jag vill
Ditt svettblanka ansikte tätt intill
En droppe tappar sitt fäste och faller
Jag kan tydligt känna
smaken av salt
Nu är det nära
Och jag vill ge dig
Allt




Fri vers av Louise Sparring
Läst 479 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-13 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm så bra.
2014-06-27

  Nasruddin
Hoppsan, våra gamla krusiduller funkar visst inte här - får väl hålla oss till svenskan...

Härligt skrivet. Det blir bara bättre och bättre!
2014-04-13

  Nasruddin
?? ?? ??!!! ????? ????? ???? ????? ????! ????? ???? ???!
2014-04-13

    ej medlem längre
Mumma.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring