Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eleven









Solen skiner
nästan blå.

strålar likt svetslågor
ner mot vår hud.

Även natten
singlar ner de
nedsövda fåglarna,

hur deras vingar
fungerar som fallskärmar.

Och jag provar
min farkost
som jag byggde
med enbart
mina egna
kroppsdelar.

Och den svävar,
den svävar verkligen
in i dina ögon

där skeppen möter mej.***




Prosa av Lars Gullberg
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-13 11:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin titel till spännande text - jag måste läsa för att få reda på om Eleven var svenska eller engelska :)
2014-04-14

  Tess74
Fan så fint
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg