Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nirvana









Ovan jord
öppnar sej ett himlavalv

Under den
döljer hon en hemlighet

Så ser jag dej
jag tittar aldrig ut

Jag känner in, blundar
och förnimmar dej

Religion




Prosa av Lars Gullberg
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-13 11:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en fin blick
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg