Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var, bar, styrka än har kvar!

Det finns något
bortom sorgen
en glädje som var
den minns du
och inte bara nu
utan kom i håg den i alla
kommande da´r...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 11:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, fint skaldat
2014-04-14

    Dan Myrbeck
Vackert skrivet!
2014-04-14

  Lars Hedlin
Vackert!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt