Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baddräkt







Hon nästan väser
har jag skepp i mina ögon ?

ja, viskade jag, och gav henne namnet
på en plats där ute i mörkret,

en plats som lyses upp
av alla de miljarder stjärnor
som glimmar.

Hon torkar sej runt ögonen,
det blänker där i, jag har sett denna plats

är som att kyssa av dom
som ett helt salt hav.

Där ett ensamt skepp
i natten möter mej




Prosa av Lars Gullberg
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-13 12:03



Bookmark and Share


  Nanna X
Gillar hur du utvecklar bilden med skeppen i hennes ögon.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg