Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser skammen du känner.

Jag läser skammen du känner.

Dina händer i mina överlämnar historien du inte ville att någon skulle höra.
Bilderna kommer direkt. Skarpa i konturerna.

Du är så liten.

Och sorgen väller upp i mitt bröst. Liksom kärleken till dig.

Hur jag gör? Vet inte. Har inget svar. Det är inte magiskt. Det är min uppgift bara.

Somliga tar hand om såren som syns. Ibland önskar jag att det var jag.




Fri vers av Saffron
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-13 12:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor.
2014-04-13

  Ninananonia VIP
väldigt bra :)
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Saffron
Saffron